Στήνουν προβοκάτσια με το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Στήνουν προβοκάτσια με το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Θέμα από το πουθενά, σχετικά με το κατά πόσο  το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» πληροί  τις προϋποθέσεις ως προς τον αριθμό εξόδων κινδύνου που πρέπει να διαθέτει, προσπαθούν να θέσουν κύκλοι οι οποίοι πριν από λίγο καιρό είδαν να πέφτει στο κενό η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων από την επιλογή του Κ. Καζάκου για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας.

Το γεγονός ότι η παράσταση «Γαλιλαίος» κάνει ρεκόρ εισιτηρίων – αποτελώντας και απάντηση σε όσους αντέδρασαν στην επιλογή του Κ. Καζάκου – οδηγεί τα ίδια κέντρα με οδηγό την κινδυνολογία και με πλάγιες πλέον μεθόδους, να χτυπήσουν το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, επικαλούμενα δήθεν θέμα πυρασφάλειας στο θέατρο «Απόλλων».

Να σημειωθεί πως το Θέατρο «Απόλλων» όχι μόνο έχει επαρκείς εξόδους κινδύνου, αλλά διαθέτει και έξοδο κινδύνου η οποία οδηγεί στο Μέγαρο Λόφου και Τέχνης, αλλά παρόλα αυτά και παρά τις δηλώσεις  στελεχών της Δημοτικής Αρχής κρύβεται η αλήθεια .

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πρόκειται για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, με τους γνωστούς κύκλους να επιστρατεύουν ακόμα και μέλη προηγουμένων Δημοτικών Αρχών, επί των ημερών των οποίων τα μέτρα πυρασφάλειας και οι έξοδοι κινδύνου ήταν από ανύπαρκτα έως ελλιπέστατα.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της Μαιζώνος αναφέρουν πως δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που γίνεται η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, καθώς η επιτυχία της παράστασης «Γαλιλαίος» και το γεγονός ότι για να παρακολουθήσουν την παράσταση οι πατρινοί κλείνουν εισιτήρια ακόμα και για μια εβδομάδα μετά, έχει ενοχλήσει  πρόσωπα και κύκλους οι οποίοι επί χρόνια είχαν εγκαταλείψει το Δημοτικό Θέατρο και συγχρόνως  λειτουργούσαν ως ιδιοκτήτες του.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories