Πάτρα: Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας τιμά τους εθελοντές

Πάτρα: Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας τιμά τους εθελοντές

Με την εκδήλωση «Εθελοντισμός, στάση ζωής» το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας(ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών τιμά, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στις 18.30, τους κάθε είδους εθελοντές του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014- 2015.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων ΜΕΤ, στο χώρο του ΜΕΤ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστεί ομιλία με τίτλο «Γιατί έχουμε την τάση να βοηθάμε τους άλλους;» από τη Λέκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, Δρ Πένυ Παναγιωτοπούλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, θα απονεμηθούν επίσης τιμητικά διπλώματα για τη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου, στους εθελοντές του, καθώς και στα σχολεία, τα οποία συνεργάστηκαν με το ΜΕΤ, στο πλαίσιο πολιτιστικών δικτύων ή μεμονωμένα, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συναυλία του εξαιρετικού Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Αντηχώ και της Παιδικής Χορωδίας, ευγενική προσφορά.

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του ΜΕΤ και να παρακολουθήσει τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του.

Σχόλια:

more recommended stories