Δυο αδελφές, έχοντας φτάσει νωρίτερα σε οικονομικό αδιέξοδο, μη έχοντας εργασία και αρκετά χρέη στους ώμους τους, βρήκαν τη… λύση.

Αποφάσισαν να βάλουν κόκκινο φωτάκι σε ένα ακίνητο που είχε απομείνει στην περιουσία τους, να γίνουν ιδιοκτήτριες και… εργαζόμενες, οι ίδιες, βλέποντας πλέον το «πράσινο» χρώμα του χρήματος.

Πρόκειται για δύο αδελφές, μεταξύ 35 και 40 οι οποίες τους τελευταίους μήνες, κάνουν θραύση στην αγορά των «ροζ» ραντεβού της Πάτρας, έχοντας αυξήσει το πελατολόγιο τους, προσφέροντας τα πάντα στον πελάτη.

Οι δύο αδελφές, που η κάθε μία από πλευρά εξωτερικής εμφάνισης, έχει τα δικά της χαρίσματα, έχοντας όμως κοινά στοιχεία πάνω στο κρεβάτι, έχουν καταφέρει να διαδώσουν την φήμη τους από στόμα σε στόμα, φτιάχνοντας το δικό τους «κύκλωμα» πελατών που στηρίζεται πάνω από όλα στην εχεμύθεια.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν προς τα έξω, αυτό που προσφέρουν σε όσους επισκέπτονται το «σπίτι» τους, είναι ένα μασάζ διαφορετικού τύπου που δίνει την δυνατότητα στους άνδρες να χαλαρώσουν και να διώξουν το στρες.

Βέβαια μετά τη… χαλάρωση, έρχονται όλα τα υπόλοιπα, με τους άνδρες που τις έχουν επισκεφτεί να έχουν να λένε για τις ερωτικές ικανότητες των δύο γυναικών. Οι οποίες πλέον με το «σπίτι» που έφτιαξαν και τα «κόκκινα» φανάρια, βγάζουν χρήμα…

patrasevents