Το θέμα του Open Mall στην Πάτρα προχωρά. Μάλιστα την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την αρχική ενημέρωση των μελών του από τον Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας.

Οπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, «στα πλαίσια υλοποίησης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/11/2015 και ώρα 17:00 συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών που θα αφορά την αρχική ενημέρωση των μελών του ΑΚΕ (Open Mall) και θα ακολουθήσει ημερίδα από τον ΕΛΟΤ (Φορέας Πιστοποίησης Ποιότητας) για το πρότυπο των Εμπορικών Καταστημάτων και τις Νέες Εκδόσεις Προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης. Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων σας, καθώς η ενημέρωση από τον ΕΛΟΤ κρίνεται αναγκαία για τα μέλη μας».

Το πρόγραμμα της ημερίδας

17:00 – 17:30 Προσέλευση-εγγραφές

17:30 – 17:45 Ενημέρωση Μελών Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πάτρας
Ιωάννης Μπαλάρης, Υπεύθυνος Επιτροπής ΑΚΕ

17:45 – 18:00
Χαιρετισμοί
Νέα πρότυπα διαχείρισης και ανοικτή συζήτηση για την αξιοποίησή τους

18:00 – 21:00
Πρότυπο ΕΛΟΤ 1452 «Σύστημα διαχείρισης της ποιότητας εμπορικών καταστημάτων –
Απαιτήσεις και συστάσεις», Ιωάννης Χ. Σαριδάκης, Υπεύθυνος έργου Νέες εκδόσεις προτύπων για συστήματα διαχείρισης της ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης Δρ. Φραγκούλης Δ. Κρόκος, Διευθυντής Τυποποίησης, ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ Ανάγκες των επιχειρήσεων. Ανοικτή συζήτηση.